main logo
564

SUA: Cel puțin trei morți într-un incident armat la o școală primară din California

Cel puțin trei persoane au fost ucise și doi copii au fost răniți marți într-un incident armat petrecut într-o școală primară din nordul Californiei, au afirmat autoritățile, precizând că trăgătorul a fost doborât, transmite AFP.

SUA: Trei morți într-un incident armat la o școală din CaliforniaCel puțin trei persoane au fost ucise și doi copii au fost răniți marți într-un incident armat petrecut într-o școală primară din nordul Californiei. Foto: AP Photo

Potrivit postului KCRA din San Francisco, împușcăturile au izbucnit într-o casă din comitatul Tehama și au continuat imediat la școală, transmite agerpres.ro.

„Știu că au fost evacuați, pe calea aerului, mai mulți elevi. Școala a fost securizată, iar copiii care se aflau în clasă au fost duși într-un loc sigur", a declarat, pentru KCRA, șeriful adjunct local, Phil Johnston.

Potrivit acestuia, trei persoane au murit în acest incident armat care a mobilizat 100 de membri ai forțelor de ordine. Trăgătorul, a subliniat Phil Johnston, a fost doborât de poliție.

Agenția EFE, care citează biroul poliției din comitatul Tehama, arată că incidentul a avut loc la ora locală 08:00 (17:00 GMT), în apropiere de localitatea Red Bluff, situată la circa 185 de km nord de Sacramento.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării