main logo
476

SUA: 33 de oficiali ruși din industria militară, pe lista sancțiunilor

Administrația de la Washington a lărgit lista oficialilor ruși care sunt supuși sancțiunilor cu încă 33 de nume. Toți cei din noua listă de sancțiuni au tangențe cu industria militară rusă.

SUA: 33 de oficiali ruși din industria militară, pe lista sancțiunilorSUA: 33 de oficialil ruși din industria militară pe lista sancțiunilor

Anunțul a fost făcut de către un înalt oficial de la Washington, trnsmite Știri.md cu referire la Deschide.md.

„Secretarul de Stat, Mike Pompeo, a inclus alți 33 de oficiali ruși în lista persoanelor supuse sancțiunilor în SUA. Toți cei vizați au tangență cu industria militară rusă. Noile sancțiuni se înscriu în legea CAATSA de combatere a oponenților Americii”, ar fi declarat oficialul american.

Amintim că SUA a impus primele sancțiuni contra oficialilor și companiilor rusești după ce Rusia a anexat peninsula Crimeea în 2014. Apoi au urmat sancțiuni pentru declanșarea și susținerea conflictului din Donbas. Următorul pachet de sancțiuni a viza implicarea Rusiei în alegerile prezidențiale din SUA.

Ultimul pachet de sancțiuni a vizat otrăvirea fostului agent GRU Serghei Skripal și a fiicei acestuia Iulia în orășelul britanic Salisbury.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării