main logo
530

Studenţii colegiului din Kerci vor putea reveni mâine la ore

Orele în Colegiul Politehnic din Kerci, unde săptămâna trecută a avut loc explozia şi împuşcăturile, vor fi reluate mâine, 23 octombrie, anunţă RIA Novosti, anunţată de serviciul de informare a Ministerului Educaţiei a Crimeei.

Studenţii colegiului din Kerci vor putea reveni mâine la oreStudenţii colegiului din Kerci, vor putea reveni mâine la ore

„Studenţii pot reveni mâine la ore, care vor avea loc conform unui orar prescurtat, în vederea reintegrării treptate a acestora în procesul educaţional", a declarat un reprezentant al Ministerului, transmite Știri.md cu referire la Publika.md

Cu toate acestea, deocamdată, blocul unde a avut loc tragedia, va rămâne închis . 

Publika.md aminteşte că săptămâna trecută, studentul anului 4 a colegiului Politehnic din Kerci, Vladislav Rosleakov, a atacat cu o armă mai multe persoane, după care a explodat o bombă. Tragedia s-a soldat cu decesul a 20 de oameni, 15 dintre care erau studenţi şi 5 lucrători ai instituţiei. 

La moment, în spital sunt internaţi aproximativ 50 de persoane, dintre care 5 în stare foarte gravă şi 10 în stare gravă.

Făptaşul şi-a pus capăt zilelor în biblioteca colegiului după cele săvârşite. Conform datelor comisiei medicale, acesta trecuse cu succes testele de psihiatrie cu o lună înainte de incident, fapt care i-a permis tânărului păstrarea armelor.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării