main logo
827

Studenta care s-a fotografiat la absolvire cu un aligator de 4 metri

O tânără din Statele Unite s-a asigurat că fotografiile ei de absolvire a facultății vor fi de neuitat după ce s-a fotografiat îmbrăcată în robă alături de un aligator de 4 metri.

Studenta care s-a fotografiat cu un aligator de 4 metri

Makenzie Noland a absolvit Universitatea A&M din Texas, cu o diplomă în biologie. Tânăra face un internship la centrul de salvare Beaumont care este casa a 450 de aligatori, crocodili și alte reptile, transmite Ştiri.md cu referire la Protv.ro.

Big Tex, cel care apare alături de ea, este un aligator care a fost adoptat în 2016, după ce supraalimentarea l-a transformat într-o pacoste pentru bărcile locale.

Makenzie și Tex au dezvoltat o relație foarte apropiată de când fata a început să lucreze la centru în luna mai. Ea spune că aligatorul răspunde atunci când își aude numele și reacționează la semnele pe care i le face cu mâna când intră în lacul său pentru a-l hrăni.

“Intru în apă cu acest animal în fiecare zi. El este unul dintre cei mai buni prieteni de aici!”, a spus fata pentru BBC, fiind întrebată dacă este vreodată speriată.

Tânăra în vârstă de 21 de ani a crescut în Bellevue, Nebraska, unde să vezi un aligator în curtea casei tale nu este cea mai obișnuit, însă acum a devenit o rutină.

“De mică, eu adunam mereu șerpi, luam animalele în brațe”, a spus Makenzie.

Inițial, studenta a vrut ca fotografiile să ilustreze munca pe care a făcut-o la centru pe timpul verii, însă crede că noul ei “prieten” este o reprezentare a ceea ce înseamnă să dresezi un animal și să îl faci își arate personalitatea.

Tânăra nu s-a așteptat să primească atâtea reacții pe rețelele de socializare și spune că pe viitor va continua să lucreze cu animalele sălbatice.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării