1825
0
Student moldovean, ucis cu bestialitate în camera de cămin din Paris
1825
0

Un student moldovean a fost găsit cu capul zdrobit în cămin, la Paris. A fost ucis cu ciocanul şi lăsat într-o baltă de sânge, pe podea.

Un student român de 23 de ani a fost găsit mort miercuri, într-un cămin studenţesc din cartierul 13 din Paris, pe strada Bruneseau, transmite Știri.md cu referire la observator.tv.

În camera băiatului, anchetatorii au găsit buletinul și asigurarea medicală. Dumitru s-a născut în România, având naționalitatea moldovean.

Poliția a anunţat că lângă cadavru a fost găsit un ciocan, foarte probabil arma crimei.

Miercuri la ora 18:00 a fost descoperit cadavrul în camera în care era cazat studentul român. Era într-o baltă de sânge, cu un ciocan lângă el. Poliţia a deschis imediat o anchetă de crimă.

Un cunoscut de-al tânărului student român a alertat portarul căminului că nu poate da de ceva vreme de el şi împreună cu directorul instituţiei au mers în camera acestuia. 

Acolo au descoperit cadavrul. Poliţia a găsit carnetul de student şi carnetul de asigurări al românului, urme de sânge peste tot, dar şi pe holuri.

Corpul tânărului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru autopsie. Conform primelor elemente ale anchetei, tânărul a fost lovit de mai multe ori în cap cu un ciocan.

Citește și
article image
Bărbat lovit de tren la Cahul: Victima se ducea la pescuit
0
225
article image
Parisul ar putea avea taxiuri zburătoare. Cât va costa o...
0
188
article image
Ministru: Cheltuielile unui student la UASM sunt ca în...
0
317
article image
Un milionar, arestat după ce și-ar fi ucis accidental fiul...
0
2504