main logo
2697

Student moldovean, ucis cu bestialitate în camera de cămin din Paris

Un student moldovean a fost găsit cu capul zdrobit în cămin, la Paris. A fost ucis cu ciocanul şi lăsat într-o baltă de sânge, pe podea.

Student moldovean, ucis cu sânge rece în camera de cămin din Paris

Un student român de 23 de ani a fost găsit mort miercuri, într-un cămin studenţesc din cartierul 13 din Paris, pe strada Bruneseau, transmite Știri.md cu referire la observator.tv.

În camera băiatului, anchetatorii au găsit buletinul și asigurarea medicală. Dumitru s-a născut în România, având naționalitatea moldovean.

Poliția a anunţat că lângă cadavru a fost găsit un ciocan, foarte probabil arma crimei.

Miercuri la ora 18:00 a fost descoperit cadavrul în camera în care era cazat studentul român. Era într-o baltă de sânge, cu un ciocan lângă el. Poliţia a deschis imediat o anchetă de crimă.

Un cunoscut de-al tânărului student român a alertat portarul căminului că nu poate da de ceva vreme de el şi împreună cu directorul instituţiei au mers în camera acestuia. 

Acolo au descoperit cadavrul. Poliţia a găsit carnetul de student şi carnetul de asigurări al românului, urme de sânge peste tot, dar şi pe holuri.

Corpul tânărului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru autopsie. Conform primelor elemente ale anchetei, tânărul a fost lovit de mai multe ori în cap cu un ciocan.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării