main logo
644

Strigător la cer! Motivul revoltator pentru care un bărbat şi-a băgat mama moartă în congelator

A băgat corpul neînsuflețit al mamei sale în congelator pentru a primi în continuare pensia ei. Este cazul unui bărbat de 46 de ani din orașul indian Kolkata, care a fost reținut de poliție.

Un bărbat şi-a băgat mama moartă în congelator. Motivul revoltătorUn bărbat şi-a băgat mama moartă în congelator. Motivul revoltător

Forțele de ordine au făcut descoperirea înfricoșătoare după ce au descins în casa indianului, notează Publika.md

Mama bărbatului a decedat acum trei ani. Individul nu era pregătit să rămână fără singura sursă de venit, pensia bâtrânei care primea lunar 30 de mii de rupii, echivalentul a 460 de dolari. Așa că a ascuns moartea ei de restul lumii și a băgat corpul femeii în frigider. Poliția a început să bănuiască ceva așa că a venit cu un mandat de percheziție. 

"Inițial, el nu au vrut să ne spună nimic, așa că am intrat în casă și am început să o căutăm pe mama lui. Am găsit corpul pensionarei într-un congelator din subsolul casei. Ulterior, în urma expertizelor, a fost confirmat că aceasta este Bina Majumdar, mama bărbatului", a spus Nilanjan Biswas, ofițer de poliție.

Indianul neagă că ar fi ascuns corpul neînsufleţit al mamei sale pentru a primi pensia ei. El a declarat că voia să păstreze intact trupul ei. Bărbatul riscă acum ani grei de puşcărie.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării