main logo
725

Strigăt de ajutor: O șoferiță a uitat unde și-a parcat mașina

O femeie care a devenit recent mămică cere ajutorul oamenilor pentru a-și găsi mașina, după ce a uitat locul în care a parcat-o.

Strigăt de ajutor: O șoferiță a uitat unde și-a parcat mașina

Joanne Bridgeman (33 de ani), din Cardiff, Marea Britanie, a parcat mașina pe o stradă pe care nu o cunoștea, luni dimineața. 

Ea și-a dus atunci mama la o întâlnire de afaceri.

Tânăra a văzut clădirea în care avea întâlnirea mama sa și a încercat să parcheze în apropiere, transmite Știri.md cu Libertatea.ro.

„Am lăsat mașina unde am putut. Îmi aduc aminte că am văzut clădirea în care urma să aibă întâlnirea mama mea și am virat într-o direcție greșită”, a spus femeia. Apoi, ea a parcat mașina pe o stradă rezidențială care ar fi putut avea o cafenea pe ea, însă nu-și mai aduce aminte concret, arată Mirror.

„După ce am intrat cu mama în clădire, m-am întors și nu am putut să recunosc unde e mașina. M-am plimbat prin zonă să îmi dau seama unde e și aveam nevoie să o duc pe Aria (copilul nou născut) acasă”, a mai declarat femeia.

Ulterior, ea a sunat un prieten care a luat-o și a dus-o la domiciliu, în speranța că va găsi ulterior mașina. Nici a doua căutare nu a reușit, iar acum, tânăra mama cere ajutorul oamenilor pe Facebook.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării