main logo
460

Străzi inundate în București, după ploaia torențială

Este cod galben de ploi abundente în Capitală până la ora 12. Şi aseară a plouat mult, iar străzile au fost inundate. Mărturie stau imaginile surprinse în această dimineaţă de mai mulţi telespectatori.

Străzi inundate în București, după ploaia torențialăFoto: captură video

Hidrologii au instituit cod portocaliu de inundații pe râuri din șase județe, până luni la ora 15.00. Pe alte râuri sunt în vigoare până la ora 24.00 avertizări cod portocaliu de inundații, transmite Știri.md cu referire la digi24.ro.

Codul portocaliu a fost emis pentru perioada zilei de luni, începând de la ora 8.25 până la ora 15.00 pe râuri din județele Iași, Vaslui, Neamț, Bacău, Vrancea și Galați.

Sunt prevăzute scurgeri importante pe versanți, torenți și pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundații locale și creșteri de debite și niveluri pe unele râuri din bazinele hidrografice menționate, cu posibile depășiri ale cotelor de inundație.

Fenomenele se pot produce cu intensitate și probabilitate mai mare pe râurile mici din bazinele hidrografice: Crasna, Bârlad – afluenții aferenți sectorului aval S.H. Bârlad.

De asemenea, până luni la ora 24.00 este cod portocaliu pe râuri din Mehedinţi, Dolj, Hunedoara, Gorj, Vâlcea, Argeş, Olt, Teleorman, Dâmboviţa, Giurgiu, Ilfov, Călăraşi, Prahova, Ialomiţa, Braşov, Covasna, Buzău, și Caraş-Severin.

Vă reamintim, dacă şi dvs. aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o stire puteţi lua legătura cu noi pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304. Vă rugăm să precizaţi numele şi locul din care le transmiteţi.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării