main logo
440

Steaua lui Trump de pe Walk of Fame a fost din nou vandalizată

Steaua președintelui Statelor Unite, Donald Trump, de pe Walk of Fame (Bulevardul Celebrităților) din Los Angeles a fost din nou vandalizată săptămâna acesta, fiind acoperită cu bare din lemn lipite cu bandă.

Steaua lui Trump de pe Walk of Fame a fost din nou vandalizată

Barele, amplasate de un artist stradal din Los Angeles, au fost îndepărtate joi, potrivit CNN.

Steaua magnatului imobiliar și fosta vedetă de reality show - inaugurată în 2007 pentru a recompensă succesul emisiunii sale "The Apprentice" - a fost regulat țintă unor atacuri la adresa candidatului devenit președinte, transmite Știri.md cu referire la Ziare.com.

Această a fost vandalizată de mai multe ori de când Trump a fost ales în funcția de președinte, inclusiv o dată a fost spartă cu un târnăcop în iulie 2016. Îmbrăcat un muncitor în construcții, un bărbat a spart steaua cu un târnăcop și o bată.

James Otis a fost condamnat la 20 de zile de muncă în folos public și la o amendă de 4.400 de dolari, însă eliberat sub control judiciar timp de trei ani.

În vara lui 2016, un artist stradal a ridicat un zid în jurul stelei lui Donald Trump cu cărămizi de 15 centimetri înălțime, pe când candidatul republican promitea construirea unui zid la frontieră cu Mexicul.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării