main logo
998

Starul din Game of Thrones care era prea falit ca să zboare spre casă

Actorul Jason Momoa a distribuit pe Instagram o fotografie realizată în timpul filmărilor la primul sezon din seria „Game Of Thrones” (GOT) şi le-a povestit fanilor săi că la acea vreme era „prea falit ca să zboare spre casă”.

Starul din Game of Thrones care era prea falit ca să zboare spre casăFoto: instagram.com

Vedeta din „Aquaman” este în prezent un actor celebru de la Hollywood, însă în 2011, când interpreta personajul Khal Drogo în seria epico-fantastică produsă de HBO, era mai puţin cunoscut, transmite Știri.md cu referire la digi24.ro.

Momoa, în vârstă de 39 de ani, a publicat pe Instagram o fotografie în care apare stând culcat în partea din spate a unei camionete în timpul unei pauze de filmări la GOT, în Irlanda de Nord.

El a povestit că atât el cât şi prietenul său cel mai bun, Brian Andrew Mendoza, nu îşi permiteau să zboare înapoi în Statele Unite aşa că au închiriat o camionetă şi au condus prin Irlanda.

„În timp ce filmam GOT am avut o scurtă pauză. Eram prea faliţi pentru a zbura acasă, aşa că am închiriat o camionetă în Belfast şi am condus în jurul frumoasei şi uimitoarei Irlande în căutarea celei mai bune halbe de Guinness. S-a dovedit că e perfectă oriunde”, a scris Momoa.

„Atât de multe povestiri şi oameni minunaţi. Preţuiesc acele vremuri. Au fost momentele cele mai simple, pe care mi le amintesc cel mai bine. Încă mi-e dor de familia mea. A fost un drum lung şi simt că mă aflu abia la început”, a completat vedeta.

Jason Momoa, născut în Hawaii şi căsătorit cu actriţa Lisa Bonet, a jucat în primul sezon din GOT. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării