main logo
927

Stafful lui Zelenski explică de ce insistă pe inaugurarea de 19 mai

Reprezentantul staffului noului președinte Vladimir Zelenski, Dmitri Razumkov, a explicat, în cadrul unei emisiuni pe canalul ICTV, de ce insistă ca acesta să fie inaugurat pe data de 19 mai.

Stafful lui Zelenski explică de ce insistă pe inaugurarea de 19 maiFoto: IntelliNews

Potrivit lui, ar fi corect să minimalizăm tot disconfortul care va avea loc în ziua inaugurării pentru locuitorii Kievului, transmite Știri.md cu referire la Noi.md.

"Înțelegem perfect că orice eveniment, sosiri ale oaspeților străini - reprezintă restricții privind deplasările pe străzile din Kiev. Dacă vorbim despre ziua inaugurării, acesta este de fapt un colaps total al transportului în zona centrală a orașului, pentru că totul va fi blocat. Pentru a minimiza un astfel de efect negativ, Vladimir Alexandrovici propune desfășurarea acesteia în prima zi liberă, care, de fapt, este data de 19", a spus Razumkov.

"Dacă Rada s-ar fi întâlnit mai devreme și ar fi stabilit o altă zi, ar fi, bineînțeles, mai confortabil și mai corect să fie organizată inaugurarea mai devreme", a adăugat reprezentantul lui Zelenski.

Însuși președintele în exercițiu al Ucrainei, Petro Poroșenko, a declarat că este interesat de inaugurarea cât mai rapidă a președintelui ucrainean nou ales, Vladimir Zelenski.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării