main logo
1526

Spectacol inedit de lumini cu 100 de drone de Ziua Naţională a României

Un inedit spectacol cu drone a încheiat miercuri seară manifestările organizate la Alba Iulia cu ocazia Zilei Naţionale a României.

Spectacol inedit de lumini cu 100 de drone de Ziua Naţională a României

În premieră naţională, 100 de drone echipate cu lumini led au luminat cerul de deasupra Parcului Unirii din Alba Iulia, într-un moment deosebit dedicat Zilei Naţionale, transmite Știri.md cu referire la adevarul.ro.

Au fost create diverse imagini, cum ar fi harta României, drapelul naţional, o inimă sau două persoane care îşi dau mâna.

La un moment dat, deasupra Cetăţii Alba Iulia a fost creat în culorile roşu, galben şi albastru cuvântul „România”.

În cadrul spectacolului, dronele sunt programate să zboare într-un mod coordonat pentru a afişa diferite imagini, forme sau mesaje colorate.

Astfel, timp de câteva minute, cerul nopţii se transformă într-un imens „monitor”.

Spectacolele luminoase cu drone diferă de cele cu artificii, deoarece dronele sunt reutilizabile şi nu produc poluare chimică şi fonică.

Dronele folosite pentru a crea spectacole de lumini sunt echipate cu senzori GPS şi lumini LED puternice care pot crea miliarde de combinaţii de culori.

Acest lucru le permite dronelor să producă o gamă mai mare de efecte decât artificiile şi să prezinte oportunităţi aproape nelimitate pentru povestirea artistică pe cer.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării