main logo
692

Spania: Un motociclist a călătorit 21 km pentru a-şi cumpăra pâine

Un motociclist din Spania a fost prins de poliţie după ce a călătorit 21 km pentru a-şi cumpăra pâine, încălcând interdicţiile guvernului de a ieşi din casă și de a face cumpărăturile în apropierea locuinţei, relatează El Pais.

Spania: Un motociclist a călătorit 21 km pentru a-şi cumpăra pâine

Duminică trecută, la un punct de control dintr-o zonă montană un poliţist al Gărzii Civile spaniole a oprit un motociclist care spunea că a plecat „să cumpere pâine”, transmite Știri.md cu referire la Mediafax.ro.

Când i-au cerut actul de identificare, s-a dovedit că bărbatul locuia la 21 de kilometri distanţă de locul în care fusese oprit şi se pare că nu a fost în stare să cumpere pâine în niciunul dintre cele 5 oraşe prin care a trecut.

În cele din urmă, acesta a mărturisit: „Am ieşit să cumpăr pâine şi ...”. Apoi, bărbatul a fost amendat şi escortat la el acasă.

Poliţiştii Gărzii Civile spun că au auzit tot felul de scuze din partea oamenilor care au încălcat ordinele de restricţie determinate de pandemia de coronavirus cu care se confruntă Spania şi au amendat 3.695 de şoferi.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării