main logo
757

Spania: 19 răniţi după ce un taur a sărit din arenă în tribune

O filmare dramatică arată momentul în care un taur a sărit din arenă în tribuna spectatorilor, atacând oamenii şocaţi, care fugeau ca să-şi salveze vieţile de animalul furios, scrie Daily Mail.

Spania: 19 răniţi după ce un taur a sărit din arenă în tribune

Două persoane au fost rănite grav în timpul incidentului care a avut loc în apropiere de Girona, în nord-estul Spaniei, transmite Știri.md cu referire la adevarul.ro.

În total 19 persoane au suferit răni, înainte ca taurul să fie împuşcar de un agent al poliţiei locale. 

Imaginile arată cum animalul puternic sare din arena în care un grup de bărbaţi încercau să-şi arate îndemânarea în a ocoli taurul în timp ce acesta îi ataca. 

Taurul ajunge în tribune, majoritatea spectatorilor fugind din calea sa, deşi unii pot fi văzuţi cum încearcă să-l prindă de coarne.     

Taurul a reuşit să iasă din tribune şi să ajungă într-o zonă din apropiere, stârnind panică printre trecători, înainte să fie împuşcat de un reprezentant al poliţiei locale. 

Incidentul a avut loc duminică seară, în timul festivităţilor locale din Vidreres. 

Zeci de militanţi pentru drepturile animalelor şi-au exprimat dezgustul pe reţelele de socializare, spunând că este o ipocrizie ca luptele cu tauri să fie interzise în Catalonia, dar ca acest soi de evenimente să se organizeze în continuare. 

Incidentul a avut loc la doar o zi după ce un bărbat de 52 de ani a murit la spital după ce a fost străpuns de coarnele unui taur, în timpul unui festival din Castellon, de pe coasta estică a Spaniei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării