main logo
718

Soția unui diplomat american, lăsată să plece în SUA după ce a omorât un tânăr

O femeie din SUA implicată într-un accident de trafic mortal în Midlands, în centrul Marii Britanii, a părăsit teritoriul britanic, a anunţat sâmbătă poliţia, informează Sky News.

Soția unui diplomat american, lăsată să plece în SUA după un omorFoto: Facebook.com

Femeia de 42 de ani avea calitatea de “suspect” în investigaţia Poliţiei din Northamptonshire asupra coliziunii care a avut loc în 27 august în Croughton, a precizat într-un comunicat şefa operaţiunilor de investigaţie Sarah Johnson, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

Ambasada SUA la Londra a declarat că incidentul a implicat “o maşină condusă de soţia unui diplomat american acreditat în Marea Britanie”, potrivit agenţiei Press Association, scrie Agerpres.

Accidentul s-a soldat cu moartea unui motociclist în vârstă de 19 ani, Harry Dunn.

Poliţia stabilise legătura cu femeia, “care s-a angajat la acea dată să colaboreze strâns cu noi şi a confirmat că nu intenţionează să părăsească ţara în viitorul apropiat”, a spus şefa operaţiunilor de investigaţie.

La ora actuală, poliţia “caută documentaţia necesară care să permită arestarea şi interogarea oficială a suspectei şi explorează toate oportunităţile pe canale diplomatice care să asigure continuarea investigaţiei”, a adăugat ea.

Decizia i-a lăsat muți pe părinții tânărului. Aceștia spun că nu le vine să creadă cum a putut să plece pur și simplu.

„Nu avem nimic, nicio dreptate. Nu ne consolează nimic”, a spus mama băiatului.

”Suntem dezgustați, cum s-a înconjurat de toate aceste lucruri. Sunt furios că cineva face așa ceva și apoi se urcă în avion și pleacă. Nu pot să cred că poate să trăiască cu așa ceva”, a spus la rândul lui tatăl victimei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării