main logo
7122

Soția lui Șor spune cum și-a cumpărat Bentley de 526.000 de dolari

După ce presa a scris că soția lui Ilan Șor și-a cumpărat un Bentley de peste 9 milioane de lei, interpreta confirmă acest fapt și mai spune că avea o mașină scumpă, acum are alta, și nu vede în ce este problema.

Jasmin spune cum și-a luat Bentley de 526.000 de dolariCum comentează Jasmin Șor privind procurarea unui Bentley

„Bentley – bine, da, anul trecut mi-am schimbat mașina cu un Bentley, dar nu auriu, ce păcat. Și nu soțul meu mi-a dăruit mașina asta! Eu sunt o fată mare. Sunt un artist care este pe scenă de 20 de ani, chiar credeți că înainte de a-mi întâlni soțul acum 8 ani, mergeam cu un Zaporojeț? A fost o mașină scumpă, am vândut-o, am cumpărat alta, care este problema?”, a scris Jasmine, transmite Știri.md cu referire la tv8.md

Precizăm că presa rusă a scris că interpreta a devenit proprietara unui automobil de model Bentley Mulsanne care costă peste 9 milioane de lei (526.000 de dolari). Ea s-a afișat cu mașina de lux la înmormântarea artistei Iulia Nacialova.

Precizăm că potrivit declarației de avere prezentate de Ilan Șor la începutul acestui an, soția sa a avut un venit de 3,9 milioane de ruble în ultimii doi ani, adică puțin peste un milion de lei.

În același timp precizăm că deși presa rusă scrie că mașina ar fi fost achiziționată în noiembrie 2018, aceasta nu se regăsește în declarația de avere a proaspătului deputat, pe atunci candidat.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării