main logo
698

Șosea din China, filmată cum se prăbușește în urma viiturii puternice

Momentul terifiant în care o șosea se prăbușește, după ce a fost înghițită de ape a fost filmat în China.

Șosea din China, filmată cum se prăbușește în urma viiturii puterniceColaj: știri.md

În imagini se poate observa cum șoseaua, care se afla lângă un râu, se prăbușește în urma viituri puternice, în timp ce un camion se afla pe aceasta, transmite Daily Mail.

Potrivit autorităților, nu au fost raportate victime în urma incidentului care a avut loc, joi, în sud-vestul Chinei, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

Peste 200 de persoane au murit sau sunt date dispărute în urma inundaţiilor produse în vara acestui an în China, care au provocat totodată pagube de peste 25 de miliarde de dolari, a declarat joi un oficial al Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, potrivit dpa.

Cel puţin 219 persoane au murit sau au fost date dispărute în urma inundaţiilor produse în ultimele câteva luni, a declarat viceministrul Zhou Xuewen în cadrul unei conferinţe de presă.

Peste 63 de milioane de persoane au fost afectate de inundaţii şi circa 54.000 de case s-au prăbuşit. Pierderile economice directe au fost de aproximativ 25,8 miliarde de dolari, a adăugat oficialul chinez.

Începând din iunie, ploile abundente au provocat inundaţii majore în centrul şi sudul Chinei. Provincia Hubei, cel mai grav afectată de pandemia de coronavirus, a suferit pagube importante în urma inundaţiilor, potrivit Agerpres.

Autorităţile chineze au declarat că anul acesta bazinul Râului Yangtze, din centrul Chinei, a înregistrat cele mai mari niveluri medii de precipitaţii din 1961.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării