418
0
Soldaţii care au învățat să bea sânge de șarpe și să mânânce scorpioni şi larve
418
0

Trupele americane şi thailandeze au luat parte la exerciţii de supravieţuire în condiţii extreme, cu numele de cod “Cobra de aur”.

Puşcaşii marini au învăţat să mănânce scorpioni şi tarantule. Și au descoperit că sângele de cobră poate fi o alternativă în lipsa apei potabile, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

Meniul în junglă poate fi variat. Iar pușcasii marini americani au aflat cum pot să mănânce scorpioni ca pe creveți, dar au gustat și din larve, tarantule sau șopârle. Însă există și optiuni vegane.

A urmat apoi o demonstrație cu șerpi.

Militarii thailandezi le-au arătat camarazilor cum pot evada din strânsoarea unui piton.

Dar și cum pot îmblânzi o cobră. La nevoie, în lipsă de apă potabilă, sângele șarpelui poate fi folosit pentru hidratare. Unii s-au încumetat să-l încerce.

În afară de Thailanda și Statele Unite, alte șapte tări asiatice participă activ la exercițiile de supraviețuire în condiții extreme - pe apă și pe uscat. 

Vor fi, de asemenea, în următoarea săptămână, antrenamente militare, dar și exerciții pentru intervenții comune în situații de dezastre naturale sau operațiuni umanitare. La acțiuni iau parte, în total, zece mii de militari. 

Aproape jumătate dintre ei sunt americani.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter