main logo
731

Şoferul TIR-ului care transporta ţigări de contrabandă în cutii de detergent, reţinut

Şoferul TIR-ului care transporta ţigări de contrabandă în cutii de detergent şi s-a răsturnat pe DN65, în comuna Coloneşti, judeţul Olt, a fost reţinut, vineri seara, poliţiştii stabilind că acesta avea în remorcă peste 8,6 milioane de ţigarete.

Ţigări de contrabandă în cutii de detergent: Şoferul  TIR-ului, reţinut

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Olt, Alexandra Dicu, a declarat, vineri seara, că în urma cercetărilor desfăşurate de poliţiştii de investigare a criminalităţii economice s-a stabilit faptul că cetăţeanul sârb, de 28 de ani, transporta cantitatea de 8.600.400 de ţigarete de diferite mărci, care nu aveau aplicat timbrul fiscal, transmite Ştiri.md cu referire la Mediafax.

„Împotriva bărbatului a fost luată măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine (sâmbătă – n.r.) să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Bărbatul este cercetat penal pentru încălcarea prevederilor Legii nr.86/2006 privind Codul Vamal”, a spus Dicu.

Un TIR care venea dinspre Ucraina s-a răsturnat, vineri, pe DN 65, în comuna Coloneşti din Olt, poliţiştii găsind în TIR milioane de ţigări ascunse în cutii de detergent.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării