main logo
2260

Șofer filmat cu 321 km/h la un Lamborghini: Bolidul, făcut scrum

Un șofer din SUA a închiriat online un Lamborghini de 230.000 de euro, apoi a gonit pe autostradă cu 321 km/h. Cursa nebună s-a încheiat cu un accident în urma căruia bolidul de lux s-a făcut scrum.

Șofer filmat cu 321 km/h la un Lamborghini: Bolidul, făcut scrumColaj: știri.md

Pasagerul din dreapta șoferului a filmat totul, apoi a încărcat imaginile pe platforma Reddit, informează The Sun, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

Șoferul conducea cu viteză mare, pe ploaie, înainte ca mașina să se rotească pe șosea, scăpată de sub control.

„Conducem cu 315 km/h, 320 km/h, nu-mi pasă”, spune șoferul în videoclip.

El și prietenul său au rămas șocați după ce au văzut bolidul de lux distrus în totalitate. Din fericire, bărbații nu au fost răniți, dar au pus alte vieți în pericol.

Utilizatorii Reddit au fost revoltați după ce au vizionat videoclipul și majoritatea cred că șoferul este iresponsabil. Un utilizator a spus: „321 la oră în ploaie. Ce ar putea merge prost?”, iar altul a comentat: „Nu cred că șoferul este în regulă. Creierul lui a fost înlocuit cu brânză elvețiană, așa se pare”.

Câțiva utilizatori s-au întrebat dacă asigurarea mașinii va acoperi costurile reparației: „Asiguratorul ar putea fi puțin deranjant, dacă o loviți cu peste 300 km/h și dacă conduceți periculos”.

Un altul a întrebat: „Va acoperi asigurarea daunele dacă încâlciți limita de viteză și faceți accident?”.

Spune-ne opinia ta

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării