main logo
3282

Șocant: Doi părinți au transmis live pe TikTok cum își sugrumă copilul

Părinții unui copil din Polonia au fost reținuți după ce tatăl a încercat să îl sugrume pe băiat, în timp ce mama sa privea pasivă, spunând că așa „poate va fi pace”. Scenele șocante au fost transmise LIVE pe TikTok, scrie presa locală.

Șocant: Doi părinți au transmis live pe TikTok cum își sugrumă copilul

Ofițerii de la Protecția Copilului au anunțat poliția din Dąbrowa Górnicza privind filmarea tulburătoare, transmite Știri.md cu referire la Protv.ro.

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional! 

Bărbatul și-a imobilizat fiul și apoi a încercat să îl sufoce sub greutatea propriului corp. Copilul a început să țipe și i-a cerut ajutorul mamei sale, dar aceasta nu a reacționat.

„Poate va fi în sfârșit pace”, se aude femeie spunând pe înregistrare.

În cele din urmă bărbatul i-a dat drumul fiului său când a văzut că acesta nu mai poate să respire. Speriată, mama sa l-a laut în brațe și a încercat să îl ajute să își revină. La un moment dat băiatul a început să respire din nou.

„Este posibil să fi fost la un pas de tragedie. Părinții au transmis întreaga scenă pe TikTok. Cineva a înregistrat și ne-a trimis filmarea. Imediat am alertat poliția din Dabrowa Gornicza”, a declarat Karolina Krupa-Gawel, de la direcția pentr protecția copilului din Polonia.

Poliția a anunțat vineri seară că părinții copilului au fost reținuți și a fost demarată o investigație. Cei doi riscă o pedeapsă de până la 15 ani de închisoare pentru acte de violență împotriva unui copil.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării