342
0
Șoc în Spania: Doi copii au devenit martorii unui triplu omor în familie
342
0

Un bărbat a fost arestat în Spania după ce a mărturist că și-a împușcat mortal trei membri ai familiei - fosta soție, mama acesteia și fosta cumnată - în fața copiilor cuplului.

Foto: digi24.ro

Crimele au avut loc în timp ce copiii, de 4 și 7 ani, erau pregătiți să meargă la școală, luni dimineață, transmite Știri.md cu referire la Digi24.ro.

După crime, bărbatul a sunat la Poliție și a spus ce a făcut, apoi s-a predat.

José Luis Abet Lafuente a divorțat de soția lui anul trecut. Motivul despărțirii nu este cunoscut, însă nu au existat plângeri privind acte de violență domestică. Recent, însă, bărbatul i-a trimis fostei soții un mesaj în care o acuza că nu îl lasă să își vadă copiii.

Luni, femeia de 39 de ani și-a urcat copiii în mașină, ca să-i ducă la școală, în Valga, Galicia. La scurt timp după ce a pornit mașina, bărbatul a pornit în urmărirea ei și când a ajuns-o din urmă, a scos un pistol cu care a amenințat-o. Speriată, femeia a oprit mașina și și-a sunat rudele pentru a cere ajutor.

La câteva minute după apel, bărbatul a apăsat pe trăgaci și și-a împușcat mortal fosta soție. Între timp, fosta soacră și fosta cumnată au sosit la locul incidentului, iar Lafuente le-a împușcat și pe ele.

După crime, bărbatul a aruncat arma într-un râu, după care s-a dus spre casa în care locuia împreună cu mama lui, de unde a sunat la poliție și a mărturisit ce a făcut. A fost reținut și urmează să fie dus la instanță, unde vor fi formulate acuzații oficiale. 

Autoritățile din Valga au decretat trei zile de doliu după tripla crimă. Cei doi copii sunt, deocamdată, în grija unui unchi.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter