main logo
831

Soarta a 7 copii, crescuţi de părinţi drogaţi: Mă bucur să am mâncare fără gândaci

Şapte fraţi din Statele Unite au primit cel mai frumos cadou de Crăciun: doi părinţi iubitori.

Copii crescuţi de părinţi drogaţi: Mă bucur să am mâncare fără gândaci

Copiii fuseseră abandonaţi, şi erau împrăştiaţi la diferite familii care îi ţineau temporar, transmite Știri.md cu referire la Protv.ro.

Una dintre acestea a decis să îi reunească şi să îi adopte pe toţi. La capătul unui proces dificil, cuplul, care mai are patru copii naturali şi alţi doi adoptaţi, a reuşit să îi ia acasă şi pe cei şapte fraţi.

Terri şi Michael şi-au schimbat părerea în momentul în care au luat primii copii în grijă. Au adoptat doi fraţi, de unu şi trei ani. Apoi au primit în casa lor doi gemeni de zece ani. Când au decis să îi adopte şi pe ei, au aflat că alţi cinci fraţi ai lor sunt împrăştiaţi la diferite familii care i-au luat în grijă temporar.

După îndelungi discuţii, au hotărât să îi adopte pe toţi şapte. Procesul a durat nouă luni, iar hotărârea a venit la timp pentru ca familia să petreacă sărbătorile în formulă lărgită.

Până acum nu aveau nici măcar fiecare patul lui. „Cei mai mulţi dormeam pe podea”, povesteşte unul dintre ei.

Fraţii, care au între 8 şi 15 ani, au fost crescuţi în condiţii mizere, la început de doi părinţi dependenţi de droguri. „Mâncam doar când vecinii ne strecurau câte o pungă cu chipsuri”.

Nu-i de mirare, aşadar, că fraţii apreciază lucrurile mărunte...”. Mă bucur să am mâncare în farfurie care să nu fie acoperită cu gândaci”.

Părinţii adoptivi sunt la fel de încântaţi, deşi viaţa de familie va cunoaşte o schimbare majoră. „Nu trebuie să-şi mai facă griji că vor fi luaţi de aici. Vor rămâne la noi permanent”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării