main logo
532

Şmecherul din Bucureşti: Cum înşela clienţii unor restaurante

Poliţia din Bucureşti a reţinut un bărbat de 50 de ani care se prezenta clienţilor unor restaurante drept angajat al localurilor şi le cerea acestora să-i schimbe bancnote de 500 de lei, fugind cu banii, anunţă instituţia.

Şmecherul din Bucureşti: Cum înşela clienţii unor restaurante

Poliţiştii au deschis dosarul după ce au primit trei plângeri de la persoane vătămate.

"În perioada 2016 - 2018, la nivelul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, au fost înregistrate trei plângeri penale privitoare la un bărbat care, sub pretexte false, declinându-şi calităţi mincinoase, a convins persoanele vătămate să îi ofere diferite sume de bani pe care nu le-a returnat.

Cel în cauză se prezenta clienţilor din restaurante ca fiind membru în echipele administrative ale localurilor şi susţinea că au rămas doar cu bancnote de 500 lei în casele de marcat şi ar avea nevoie să schimbe diferite sume de bani în bancnote cu o valoare mai mică, însă, după ce persoanele vătămate îi înmânau sumele de bani solicitate, acesta părăsea respectivele restaurante, fără a restitui banii", transmite Poliţia din Bucureşti, potrivit Mediafax.

Bărbatul este acuzat de înşelăciune şi urmează să fie prezentat magistraţilor cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării