main logo
1255

Și-a ucis iubita și i-a ascuns trupul într-o valiză. Mărturia bărbatului

Noi detalii cutremurătoare apar în cazul crimei care a îngrozit opinia publică din Rusia.

Și-a ucis iubita și i-a ascuns trupul într-o valiză. Mărturia bărbatului

Cadavrul unei cunoscute bloggerițe a fost găsit zilele trecute într-o valiză. Acum, principalul suspect, un fost iubit al tinerei, a mărturisit că a ucis-o din gelozie, transmite Știri.md cu referire la Protv.ro.

Ekaterina Semochkina era cunoscută pe Instagram, acolo unde posta mai ales imagini din vacanțele sale. Ea a fost ucisă în propriul apartament de către fostul ei iubit, Maxim Gareyev, un bărbat în vârstă de 33 de ani.

Descoperirea șocantă a fost făcută de părinții tinerei. Pentru că nu mai dădea niciun semn de viață, ei au vizitat-o în apartamentul său din Moscova. I-au găsit trupul neînsuflețit într-o valiză. Tânăra era goală, cu gâtul tăiat și înjunghiată de mai multe ori în piept, notează Daily Mail.

Maxim Gareyev și-a mărturisit crima. El a susținut în fața anchetatorilor că a ucis-o pe Ekaterina deoarece fata îl insultase de mai multe ori.

Potrivit unor surse citate de REN TV, cei doi s-au văzut când tânăra se pregătea să plece în vacanță în Amsterdam, iar el tocmai demisionase de la locul de muncă. Asta l-ar fi făcut gelos. A izbucnit o ceartă între ei, iar fata i-a reproșat că este „sărac”. El și-a ieșit din minți, a luat un cuțit și a înjunghiat-o.

„M-a insultat de mai multe ori. Mi-a luat în derâdere performanțele sexuale și capacitatea de a câștiga bani. N-am putut suporta asta, așa că am înjunghiat-o de cel puțin cinci ori în gât și în piept”, a mărturisit Maxim Gareyev.

Întrebat dacă își regretă fapta, el a răspuns: ”da și voi ajuta anchetatorii”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării