699
0
Și-a sărbătorit ziua în oraș, dar momentul a marcat-o. Despre ce e vorba
699
0

O femeie din Marea Britanie încearcă să afle cine este ”străinul” care a plătit nota de 142 de lire (peste 3.000 MDL), care a venit la sfârșitul petrecerii organizate pentru ziua sa de naștere.

Shauna Wilson, în vârstă de 21 de ani, a ieșit în oraș să ia masa, împreună cu familia sa, în momentul în care a rămas șocată de gestul impresionant al unui necunoscut, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

Femeia a mers să își serbeze ziua cu familia, iar nota de plată primită la final a fost de 142 de lire (peste 3.000 MDL). 

În timpul mesei, un bărbat care stătea lângă ei a observat un balon și a întrebat ce anume sărbătoresc. Apoi s-a întors la Shauna și i-a spus că a plătit el întreaga consumație.

Mai mult, bărbatul ar fi plecat înainte ca Shauna să apuce măcar să îi mulțumească.

Acum, femeia vrea să-l găsească pe cel care a făcut un asemenea gest de bunătate, pentru a-i putea mulțumi.

”A văzut balonul și a întrebat a cui este ziua. I-am spus, dar nu a mai răspuns în niciun fel. Așa că l-am întrebat în glumă de ce nu îmi urează la mulți ani. Apoi a plecat, iar când s-a întors, mi-a spus că a plătit toată consumația. Am încercat să fug după el, dar a dispărut destul de repede. Mi-aș fi dorit să îi mulțumesc”, a povestit Shauna.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter