main logo
733

Și-a riscat viața pentru a-și salva pisica din incendiile din Grecia

Un bărbat din Grecia și-a riscat viața pentru a-și salva pisica din incendiile de vegetație.

Și-a riscat viața pentru a-și salva pisica din incendiile din Grecia

Bărbatul a înregistrat “operațiunea de salvare”, iar în imagini se poate observa cum se îndreaptă fără nicio teamă spre flăcări chemându-și pisica paralizată de teamă, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

Din cauza vântului puternic, ușa de la intrare s-a închis, bărbatul rămânând afară, înconjurat de flăcări. În cele din urmă, bărbatul reușește să ajungă la garaj și să se salveze, însă a suferit arsuri minore.

Din fericire, și pisica sa a supraviețuit incidentului.
“A filmat întreaga scenă, crezând că va rămâne mărturie după moartea sa, a crezut că acestea vor fi ultimele imagini cu el în viață”, a scris un prieten, pe o rețea de socializare.

Incendiul a izbucnit luni şi s-a propagat rapid la Mati, o localitate aflată la mai puţin de 30 de kilometri est de Atena, zonă foarte populară printre turiștii locali, între care și pensionari.

Incendiul a cauzat moartea a 88 de persoane, conform ultimului bilanț al autorităților, și rănirea a cel puțin 187. 60 de persoane se află încă în spital, 11 dintre ele fiind la terapie intensivă, în timp ce alte câteva zeci sunt date dispărute.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării