main logo
699

Și-a găsit părinții, la 30 de ani după ce a fost abandonat în aeroport

Un tânăr care a fost abandonat după naștere într-o toaletă din Aeroportul Gatwick, din Londra, și-a găsit după mai bine de 30 de ani părinții.

Și-a găsit părinții, la 30 de ani după ce a fost abandonat în aeroport

Steve Hydes, care este cunoscut sub numele de Steve Gatwick, și-a petrecut ultimii 15 ani de viață căutându-și părinții. Dar după ce a făcut eforturi fantastice în această direcție, Steve a descoperit că mama lui tocmai murise, relatează Daily Mail, transmite Știri.md cu referire la Protv.ro.

Tânărul, care are acum 33 de ani, spune că a luat legătura cu tatăl și cu frații lui, care nu știau de existența lui. Pentru că mama lui nu mai este în viață, Steve nu va afla niciodată de ce a fost abandonat.

Cum tatăl lui spune că nu a știut de existența lui, poate doar să presupună că a fost un copil nedorit, de care cea care i-a dat viață a vrut neapărat să scape.

Pe 10 aprilie 1986, pe când avea doar 10 zile de viață, Steve a fost găsit într-o toaletă din aeroport de către un angajat de la un magazin. Încă din adolescentă a început să-și caute părinții și a apărut în ziare și emisiuni tv.


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării