main logo
515

Serviciul de localizare al 112, îmbunătățit după crima de la Caracal

Secretarul de stat din Ministerul Afacerilor de Interne din România, Raed Arafat, a anunțat că raportul comisiei privind îmbunătăţirea serviciului de localizare prin sistemul 112 va fi prezentat miercuri.

Serviciul de localizare al 112, îmbunătățit după crima de la Caracal

Arafat a declarat că asupra îmbunătăţirii aspectelor privind localizarea sunt lucrate în comun cu ANCOM, STS, Ministerul Comunicaţiilor, reprezentanţi de la IGSU, transmite Știri.md cu referire la Realitatea.net.

„Toate părţile lucrează. Şi din partea Secretariatului General al Guvernului. Ne-am întâlnit zilnic, s-au întâlnit comisiile zilnic, ca să regleze textele de lege care urmează să fie propuse şi astăzi sper să finalizăm.

Şi acum se lucrează pe raport. Azi îl vedem în comisia mare şi, dacă totul este ok, mâine îl prezint premierului, după care o să ieşim cu concluziile raportului”, a declarat Raed Arafat.

Pe 30 iulie 2019, la sediul Ministerului Afacerilor Interne, a fost semnat Regulamentul de organizare și funcționare a Comitetului Interministerial privind sistemul apelurilor de urgență 112.

Reamintim că acest comitet este condus de secretarul de stat din MAI, Raed Arafat și are în componență reprezentanți ai IGSU, Secretariatului General al Guvernului, Ministerului Comunicațiilor și Societății Informaționale, Serviciului de Telecomunicații Speciale, și ai Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării