main logo
494

Şerpii veninoşi interactivi, cea mai populară jucărie lansată în SUA

Cea mai mare expoziţie de jucării şi-a deschis porţile la New York. Chiar dacă mai este ceva timp până la Crăciun, nu strică să aflaţi noile tendinţe când vine vorba despre preferinţele celor mici.

Şerpii veninoşi interactivi, cea mai populară jucărie lansată în SUAFoto: protv.ro

Este agitație în sala care găzduiește târgul anual al jucăriilor din metropola americană, transmite Știri.md cu referire la Protv.md.

Expozanții - aproape 70 de companii, se întrec în a-i ispiti pe vizitatori. La mare căutare continuă să fie, se pare, jocurile interactive.

“Aceştia sunt şerpi veninoşi. Dacă îi mângâi pe cap se bucură, dar dacă îi scuturi aşa, se enervează”, îşi prezintă marfa un expozant.

Printre jucăriile interactive la modă se află acest unicorn simpatic pe care fetițele îl pot alinta sau hrăni.

Alte obiecte pe care cei mici le vor îndrăgi au în interiorul lor surprize. Cum ar fi acest ghiveci. Dacă uzi pământul, din el va ieși o mică păpușă.

Rămâne în tendințe și plastilina gelatinoasă cunoscută sub numele de “slime” - cu ajutorul căreia băieții și fetele de toate vârstele pot modela tot felul de forme după cum le dictează imaginația.

Nu lipsesc nici jucăriile pentru puşti care le dau însă bătăi de cap părinților. De pildă, acest pistol cu substanțe urât-mirositoare.

La târgul de jucării și-a făcut apariția și o sosie a actorului Robert Downey Junior. Îmbrăcat precum Iron Man, a adunat în jurul lui copii dornici sa facă o poză.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării