main logo
3188

Șeful SBU: Cumătrul lui Putin, Viktor Medvedciuk, ar fi încercat să fugă în Transnistria

Politicianul pro-rus și cumătrul lui Vladimir Putin, Victor Medvedciuk a fost capturat de serviciile secrete ale Ucrainei în regiunea Kiev.

Șeful SBU: Cumătrul lui Putin ar fi încercat să fugă în TransnistriaFoto: ilprimatonazionale.it

Acesta ar fi încercat să fugă din Ucraina în regiunea transnistreană unde ar fi fost așteptat de colaboratorii FSB care urmai să-l conducă la Moscova. Declarația a fost făcută de șeful SBU, Ivan Bakanov, transmite Știri.md cu referire la deschide.md.

”Serviciile secrete ruse au organizat o întreagă operațiune pentru al trece pe Medvedciuk în Transnistria, iar mai apoi - la Moscova. În această operațiune au fost implicați membri ai lumii interlope, dar și mai mulți polițiști corupți”, a declarat șeful serviciilor secrete ucrainene.

Bakalov a accentuat că serviciile speciale ruse au încercat să-și ascundă planurile cât se poate de bine, răspândind informații false despre presupusele trasee pe unde ar fi urmat să-l evacueze pe Medvedciuk.

Mai mult, potrivit lui Bakalov, pentru a duce în eroare serviciile secrete ale Ucrainei, aceștia ar fi pregătit chiar și câteva dubluri ale cumătrului lui Putin.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării