main logo
1546

Șeful delegației ucrainene din APCE: Trimiteți-l pe Zelenski în Moldova

În primul rând, candidatul alegerilor prezidențiale, comicul Vladimir Zelenski, care vrea să negocieze cu președintele Federației Ruse, trebuie să ia în considerare experiența R. Moldova.

Șeful delegației ucrainene din APCE: Trimiteți-l pe Zelenski în Moldova

Despre aceasta a postat pe Facebook Vladimir Ariev, membru al BPP și șeful delegației ucrainești în APCE, transmite Știri.md.

„Ieri candidatul de la 1+1 (Vladimir Zelenski) a confirmat că este gata să negocieze cu Putin referitor la Crimeea și Donbass. Trimiteți-l în Moldova, dacă îl veți prinde. Acolo și negocieri au fost, și conducerea pro-rusă a fost aleasă o sumedenie de ori, și în genunchi la mod figurat s-au pus, dar Transnistria a rămas un teritoriu separatist, nerecunoscut de peste Nistru cu armată rusă acolo. Au avut succes negocierile? De aceea fără armată puternică și un căpitan militar nu vom avea nimic”, a scris Ariev.

Amintim că sâmbătă, 30 martie, de „ziua liniștii” înainte de alegerile prezidențiale, 31 martie, la postul TV 1+1, toată a doua jumătate a zilei, vor fi difuzate emisiuni cu participarea lui Zelenski.

Conform legii al.2 art. 57 „Alegerile prezidențiale Ucraina”, agitația electorală se sfârșește la ora 00:00 cu o zi înainte.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării