main logo
424

Şeful Camerei de comerţ de la Hollywood nu are intenţia de a retrage steaua lui Trump de pe Walk of Fame

Şeful organizaţiei care răspunde de celebra Walk of Fame de la Hollywood a declarat marţi că nu intenţionează să retragă nicio stea de pe aleea celebrităţilor, după o cerere în acest sens a consiliului municipal din West Hollywood care îl vizează pe Donald Trump, relatează DPA.

Hollywood nu are intenţia de a retrage steaua lui TrumpŞeful Camerei de comerţ de la Hollywood nu are intenţia de a retrage steaua lui Trump de pe Walk of Fame. Foto: Reuters

O rezoluţie care solicită retragerea stelei lui Trump a fost adoptată în unanimitate de consiliul din West Hollywood luni. În textul rezoluţiei se face referire la "remarci deranjante despre femei, alegaţii multiple de abuz şi eforturi de a acoperi aceste lucruri", scrie agerpres.ro.

De asemenea, forul municipal îşi motivează decizia prin faptul că administraţia Trump a separat familiile de imigranţi de la graniţa americano-mexicană şi prin comportamentul lui Trump faţă de Rusia, în pofida concluziilor agenţiilor americane de informaţii că Moscova s-a amestecat în alegerile din 2016.

Leron Gubler, preşedintele Camerei de comerţ din Hollywood, care are jurisdicţie asupra Walk of Fame, a emis o declaraţie în care afirmă că deşi nu are în plan să retragă steaua lui Trump, solicitarea consiliului va fi remisă comitetului executiv al instituţiei pentru a fi analizată.

Camera de comerţ a precizat în trecut că nu va retrage niciodată stelele acordate, potrivit unor relatări din media.

Steaua lui Trump a fost dezvelită în 2007 pentru activitatea sa în cadrul concursului de frumuseţe Miss Universe. Aceasta a fost ţinta unor proteste şi a fost vandalizată de mai multe ori, cel mai recent luna trecută.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării