main logo
1300

Sebastian Zavadski, actorul moldovean care a reuşit să cucerească America

Tot mai mulţi moldoveni ne duc faima ţării peste tot în lume, iar unul dintre ei este şi Sebastian Zavadski – actorul moldovean care a reuşit să cucerească America.

Sebastian Zavadski, actorul moldovean ce a reuşit să cucerească America

Acesta a primit un rol secundar în sezonul IV al celebrului serial „Stranger Things”, transmite Știri.md cu referire la trm.md.

În prezent, actorul se află cu întreaga familie în SUA pentru a participa la filmări.

Cum este această experienţă de peste mări şi oceane, aflăm chiar de la talentata familie, într-un reportaj marca „Bună Dimineaţa”.

„Stabilirea noastră în America a fost una uşoară, fără mare stres, deoarece Sebastian deja avea job. De fapt el nu este actor de profesie.

Noi ajunşi încoace am aflat că Atlanta a devenit a doua capitală a cinematografiei din America şi că aici se filmează foarte multe producţii”, spune soţia lui Sebastian Zavadski, Mariana Petrenco.

Chiar dacă are o mare pasiune pentru actorie, Sebastian munceşte la o corporaţie în SUA.

„Din start vreau să spun că nu sunt un actor de profesie şi pur întâmplător, prima mea experienţă a fost să fie într-un serial de renume – „Stranger Things”.

Acolo am apărut în trei scene, actor de fundal. Acesta este primul meu rol peste hotare. În copilărie am mai avut puţină experienţă în două videoclipuri”, spune Sebastian Zavadski.

Procesul filmărilor este unul anevoios, mai ales pe timp de pandemie, chiar dacă au fost organizate toate măsurile de precauţie.

„Nu aş putea spune că sunt mari emoţii, dar pregătirile sunt destul de complicate, pentru că suntem în plină pandemie”, mai spune actorul.  

Vestea că Sebastian va juca în acest film a venit la pachet cu multă responsabilitate, dar şi o plăcere enormă.

Cum au trăit această experienţă cuplul originar din Republica Moldova, aflaţi în cele ce urmează, într-un reportaj realizat de echipa „Bună Dimineaţa”, de la Moldova 1!

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării