main logo
1089

Scenariu desprins din poveste pentru o cerere în căsătorie

Gest fabulos al unui antrenor de fitness din Noua Zeelandă. Josef a pregătit un scenariu desprins din poveste, pentru a o cere pe iubita sa în căsătorie, iar pentru momentul culminant al evenimentului a închiriat cel mai mare stadion din ţară.

Scenariu desprins din poveste pentru o cerere în căsătorie

Josef a repetat gestul său de multe ori şi până în cele mai mici detalii, iar cei mai de încredere amici i-au fost alături şi l-au ajutat să se descurce, atunci când emoţiile l-au copleşit, transmite Ştiri.md cu referire la Canal3.

Mirele a mers la un salon auto şi i-a cumpărat iubitei sale maşina ei preferată, pe care a vopsit-o în roz, culoarea pe care o adoră mireasa. După, s-a pus în mişcare scenariul din poveste. Josef a luat-o pe Maryam pentru o plimbare cu elicopterul şi a legat-o la ochi pentru a o induce în eroare pe iubita sa. Îndrăgostiţii au aterizat pe Eden Park, stadionul pentru rugby cu o capacitate de 60 de mii de locuri, pe care Josef l-a închiriat în exclusivitate pentru acest eveniment. Odată aterizaţi, cei doi au ieşit din elicopter, iar mirele şi-a condus aleasa spre o cutie uriaşă, în care se afla maşina. Maryam a amuţit când şi-a văzut iubitul în genunchi.

Maryam a fost atât de impresionată, încât nu ştia unde să privească: la iubitul ei, care o cere de nevastă, sau la cadoul maşină, aflat în partea opusă. În cele din urmă, ea a revenit cu picioarele pe pământ şi i-a spus "da" lui Josef, iar după, a urmat marea petrecere.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării