main logo
431

Scandalul Skripal: Atacurile trollilor ruși s-au majorat cu peste 4.000%

Atacurile trolilor ruși s-au intensificat cu peste 4.000% după otrăvirea fostului spion rus Serghei Skripal și atacul cu arme chimice din Siria.

Scandalul Skripal: Atacurile trollilor ruși s-au majorat cu peste 4.000%Atacurile trolilor ruși s-au intensificat cu peste 4.000%.

La această concluzie au ajuns autoritățile britanice, scrie Sky News. Ca exemplu, utilizatorul de twitter cu numele „partisangirl” a postat timp de o săptămână peste 2.300 de twitt-uri care au putut fi citite de peste 62 de milioane de utilizatori.

Trolii ruși au promovat ideea că substanța chimică cu care au fost otrăviți Serghei și Iulia Skripal a fost pregătită în Marea Britanie și că Rusia nu mai produce asemenea produse chimice, scrie deschide.md.

Despre atacul chimic din Douma, Siria au fost publicate peste 45 de mii de comentarii și postări, acestea fiind citite de peste 20 de milioane de utilizatori.

La începutul lunii ianuarie, Twitter a declarat că a descoperit peste două milioane de twitt-uri publicate de trolii ruși în timpul campaniei pentru alegerile prezidențiale din SUA.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării