main logo
2388

Scandal la cimitir: O văduvă, lăsată cu cadavrul soțului ei în frig

Cadavrul unui bărbat a fost lăsat într-un sicriu deschis în mijlocul unui cimitir din sudul Rusiei, după ce o văduva lui nu a avut bani să plătească o grupare mafiotă care luau bani pentru a permite înmormântarea.

Scandal la cimitir: O văduvă, lăsată cu cadavrul soțului ei în frigScandal la cimitir: O văduvă, lăsată cu cadavrul soțului ei în frig

O bandă locală de aproximativ 30 de bărbați din Samara a împiedicat-o pe văduva lui Valery Maleyev, un localnic, să-și îngroape soțul din cauză că nu avea bani să plătească 'taxa' cerută de aceștia, transmite Știri.md cu referire la libertatea.ro.

Potrivit martorilor, în timp ce groparii încercau să sape groapa în care să fie îngropat sicriul, grupul de 30 de bărbați s-au apropiat de ei și le-au cerut să se oprească până când văduva va plăti suma solicitată. Bărbații i-au cerut femeii 50 000 de ruble (762 dolari) pentru a-i permite să își îngroape soțul. 

În semn de protest, femeia a dus sicriul cu soțul ei în fața clădirii guvernului local și a așteptat să i se facă dreptate. 

În cele din urmă cadavrul a fost transportat la o morgă și apoi îngropat într-un cimitir dintr-un sat din apropiere. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării