main logo
3442

Scandal în Ucraina: Câștigătoarea Miss World 2023, de mână cu reprezentanta Rusiei

100 de concurente din 50 de țări lumii, inclusiv Rusia, au luptat pentru coroana de la Miss World International. Iar câștigătoare a fost desemnată Irina Bezsmertnaia, care a reprezentat SUA, dar s-a născut în Herson, oraș care continuă să fie atacat de ruși.

Câștigătoarea Miss World 2023 s-a ținut de mână cu reprezentanta Rusiei

Irina locuiește de mult timp în Florida, însă pe toate rețelele de socializare s-a poziționat ca susținătoare a cauzei țării sale, defilând, pe mai multe podiumuri, cu steagul albastru-galben, transmite Știri.md cu referire la realitatea.md.

Irina Bezsmertnaia de 36 de ani, născută la Herson care a reprezentat SUA la concursul Miss World International de la Miami, statul american Florida, a cucerit laurii competiției de frumusețe. Ea a stârnit controverse în Ucraina, după ce, înainte de a fi anunțată învingătoare, și-a ținut de mână „rivala”, rusoaica Anastasia Mașkina, scrie libertate.ro.

„În finala concursului Ms, World International 2023, voi reprezenta femeile căsătorite din America. Și sunt foarte norocoasă că acest concurs are loc la Miami, la 15 minute de casa noastră”, a precizat, însă, ea.

„Originara din Herson a uitat rădăcinile ei, când, înainte de a se anunța numele marii câștigătoare, a decis să-și țină de mână rivala, rusoaica Anastasia Mașkina“, a observat presa ucraineană, care a remarcat „poziția cinică, apolitică, a unor astfel de concursuri de frumusețe”

Imaginile au fost difuzate de contul oficial al competiției de frumusețe.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării