main logo
1453

Scandal în Daghestan, după ce toți bărbații au fost chemați pentru mobilizare

Scandal în Daghestan, după ce funcționarii au trimis pe străzi mașini cu mesaje vocale ce chema toți bărbații la comisariatele militare, pentru mobilizare. „Voi ce, sunteți debili?! Pentru așa fake există pedepse penale! Cum să chemi toți locuitorii de gen masculin la mobilizare?”, s-a revoltat, la o ședință, șeful Daghestanului, Serghei Melikov.

Scandal în Daghestan, după ce bărbații au fost chemați pentru mobilizare

Apelul a fost lansat într-un oraș din Republica Daghestan, federația Rusă, iar Melikov a primit un video cu mașinile care circulau cu acest mesaj pe străzi, transmite Știri.md cu referire la unimedia.info.

„Toți locuitorii orașului de gen masculin să se prezinte de urgență în comisariatul militar cu pașaportul și livretul militar…

Ce-i aceasta? Cât de idioți sunteți? Toți bărbații să se prezinte în comisariat, cu livretul militar… voi ce, sunteți debili, bl*di?

Cine le-a dat împuterniciri să umble prin oraș? Nu e nimic altceva decât distribuirea de informații false, care tot se pedepsește penal”, a spus Melikov, la o ședință cu funcționarii responsabili.

Acum o săptămână, președintele Federației Ruse a declarat mobilizare parțială în țară, scopul fiind înrolarea a 300 de mii de persoane ce urmează a fi trimise să lupte în Ucraina.

Rusia a invadat Ucraina pe 24 februarie 2022, numind războiul drept o „operațiune specială”.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării