10 octombrie, 21:000
758

Sarmalele fac carieră în Spania: Au ajuns într-o emisiune TV

10 octombrie, 21:000
758

Unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din Spania, Karlos Arguiñano, a gătit sarmale în cadrul emisiunii sale de la TV, o rețetă pe care a învățat-o de la un cuplu de români stabiliți în Spania.

Sarmalele fac carieră în Spania: Au ajuns într-o emisiune TV

Chef-ul spaniol a ajuns la concluzia că bucatele românești sunt greu de făcut, dar sunt foarte gustoase, transmite Știri.md cu referire la digi24.ro.

„Vom face astăzi o rețetă românească”, a anunțat Karlos Arguiñano. „Este un fel de mâncare interesant cel de azi. Foarte interesant. Un fel de mâncare românesc.

E foarte greu de făcut, arată foarte bine și o să aibă un gust foarte bun când e gata. Nimic scump, desigur”, a spus bucătarul înainte de a începe să demonstreze cum se fac sarmalele.

„E foarte interesantă rețeta pentru că la final trebuie să umplem foile acestea de varză. Nu sunt crude, ci un pic fermentate”, a explicat el.

Bucătarul a arătat cum se prepară carne, cum se rulează sarmalele și a făcut în final și mămăligă.

„Acum putem să prezentăm sarmalele. Rețetă românească. Foarte bine, Karlos! Lorena și Marcel (românii care i-au dat rețeta - n.r.), cred că mi-au ieșit foarte bine.

Cred că patru sarmale de persoană sunt suficiente. Sunt suficiente, pentru că vor avea lângă și  mămăligă. Bun! Sarmalele sunt gata!”, a anunțat Karlos Arguiñano.

În emisiunea „Cocina Abierta” (Bucătăria deschisă) sunt prezentate diverse feluri de mâncare, din toate colțurile lumii. Rețeta de sarmale a fost postată și pe contul de YouTube al emisiunii și a adunat zeci de comentarii, multe din partea unor români care îi dau diverse sfaturi pentru îmbunătățirea rețetei.

Chef-ul spaniol a ajuns la concluzia că bucatele românești sunt greu de făcut, dar sunt foarte gustoase, transmite Știri.md cu referire la digi24.ro.

„Vom face astăzi o rețetă românească”, a anunțat Karlos Arguiñano. „Este un fel de mâncare interesant cel de azi. Foarte interesant. Un fel de mâncare românesc.

E foarte greu de făcut, arată foarte bine și o să aibă un gust foarte bun când e gata. Nimic scump, desigur”, a spus bucătarul înainte de a începe să demonstreze cum se fac sarmalele.

„E foarte interesantă rețeta pentru că la final trebuie să umplem foile acestea de varză. Nu sunt crude, ci un pic fermentate”, a explicat el.

Bucătarul a arătat cum se prepară carne, cum se rulează sarmalele și a făcut în final și mămăligă.

„Acum putem să prezentăm sarmalele. Rețetă românească. Foarte bine, Karlos! Lorena și Marcel (românii care i-au dat rețeta - n.r.), cred că mi-au ieșit foarte bine.

Cred că patru sarmale de persoană sunt suficiente. Sunt suficiente, pentru că vor avea lângă și  mămăligă. Bun! Sarmalele sunt gata!”, a anunțat Karlos Arguiñano.

În emisiunea „Cocina Abierta” (Bucătăria deschisă) sunt prezentate diverse feluri de mâncare, din toate colțurile lumii. Rețeta de sarmale a fost postată și pe contul de YouTube al emisiunii și a adunat zeci de comentarii, multe din partea unor români care îi dau diverse sfaturi pentru îmbunătățirea rețetei.

Publicitate
Publicitate
Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter
Publicitate

Loading...

Loading...