main logo
2399

Șapte moldovence, dintre care o minoră, prostituate în Italia, reținute

Șapte moldovence, dintre care una de 17 ani, ar fi prestat servicii sexuale în Italia, sub patronajul unei femeii de 33 de ani, tot din R. Moldova.

Șapte moldovence, printre care o minoră, prostituate în Italia, reținute

Proxeneta s-a dovedit a fi iubita unui român, judecat în 2018 pentru omorul unui moldovean de 26 de ani, la o petrecere a burlacilor, transmite Știri.md cu referire la Echipa.md.

Fetele prestau serviciile sale în trei orășele mici, Fontane, Zero Branco și Zero Centre, toate aflate în apropiere de Treviso. Principala suspectă a ajuns în vizorul poliției din Italia după ce iubitul ei a fost judecat pentru omor. Presa din Italia scrie că femeia nu lucra nicăieri, însă conducea un Porsche Cayenne. Asta le-a dat de bănuit oamenilor legii.

Ulterior, o perioadă a fost monitorizată activitatea moldovencei. Aceasta avea doi complici, tot moldoveni, un bărbat de 51 de ani și un adolescent de 19 ani. S-a stabilit că dacă clienții veneau în apartamentele unde fetele prestau servicii, aceștia plăteau între 50 și 70 de euro, iar dacă fetele plecau acasă la clienți, aceștia trebuiau să plătească 200 de euro. Pe parcursul activității lor, fetele au reușit să obțină peste 200.000 de euro.

După mai multe investigații, carabinierii din Fontane au hotărât să o rețină pe moldoveancă și pe complicii ei, doar că, ajunși acasă la femeie, aceasta refuza categoric să deschidă ușa, așa că la fața locului au venit pompierii cu o autoscară și au urcat pe la balconul apartamentului. Ulterior, a fost reținut și complicele suspectei de 19 ani. Singurul care a reușit să scape a fost bărbatul de 51 de ani. Acum, acesta se află în libertate.

Acum, cei trei moldoveni, dar și fetele care prestau serviciile sexuale își așteaptă sentințele.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării