main logo
562

Sânge şi pumni între doi deputaţi din Rada Supremă de la Kiev

O veche supărare a devenit motiv de bătaie pentru doi deputaţi din Rada Supremă de la Kiev. Aleşii şi-au împărţit pumni la scurt timp după ce au ieşit de la un talk show.

Sânge şi pumni între doi deputaţi din Rada Supremă de la KievSânge şi pumni între doi deputaţi din Rada Supremă de la Kiev

Încăierarea s-a produs între membrul Partidului Radical Serghei Melniciuc şi fostul său coleg de formaţiune Dmitri Liniko, relatează Publika.md

La scurt timp după ce emisiunea s-a încheiat, holul postului de televiziune s-a transformat într-un ring de box. Dmitri Liniko a fost cel care a sărit la bătaie. Acesta i-a spart nasul lui Serghei Melniciuc după ce i-a dat câţiva pumni în zona feţei. Imediat, la sediul postului TV a ajuns o ambulanţă pentru a-i acorda ajutor medical deputatului. 

" - Veți depune plângere la poliţie? - Nu. Nu-mi place să-mi soluţionez problemele în aşa mod. El va plăti pentru aceste acţiuni. Este un om care trebuie să stea la închisoare sau la un spital de psihiatrie", a spus Serghei Melniciuc, deputat ucrainean.

Cei doi aleşi deputaţi ucraineni au fost la un pas de bătaie şi în timpul emsiunii la care au participat, dar au fost opriţi de moderator. Dmitri Liniko s-a arătat supărat de faptul că în 2015 a fost exclus din Partidul Radical. 

"- Te-ai vândut. 

- Eşti un nemernic!"

Dmitri Liniko a fost exclus din Partidul Radical după ce a fost acuzat că a săvârşit acţiuni care au discreditat imaginea formaţiunii.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării