main logo
524

Saakașvili: Poroşenko e o bere. Ucrainenii vor suferi de mahmureală

Fostul președinte georgian, Mihail Saakașvili, îl compară pe președintele Ucrainei Petro Poroșenko cu berea, care ar otrăvi organismul țării sale și după care ucrainenii vor suferi de o mahmureală cumplită.

Saakașvili: Poroşenko e o bere. Ucrainenii vor suferi de mahmurealăSaakașvili: Poroşenko e o bere. Ucrainenii vor suferi de o mahmureală. Foto: Libertatea Cuvântului

Declarația a fost făcută într-o emisiune la postul ucrainean de televiziune NewsOne.

„Există alcool. Noi, toți, am știut că Ianukovici este bandit. Există whisky sau, când bei votcă, organismul se mobilizează, se răscoală, conectează mecanismele de autoprotecție, pentru că înțelege că este otravă. Știți care e cel mai periculos alcool? Berea. Când bei bere – doar 12 grade, organismul crede că e un aliment și bei din ce în ce mai mult. Ianukovici a fost votcă, a fost whisky. Poroșenko este bere”, spune Mihail Saakașvili, care a deținut și funcția de guvernator al regiunii Odesa, potrivit Radio Chişinău.

În opinia sa, folosind lozinci naționaliste, Petro Poroșenko a intoxicat organismul Ucrainei cu bere, după care țara va suferi de cea mai îngrozitoare mahmureală.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării