main logo
1860

Rușii ar fi doborât cinci drone ucrainene lansate în sudul Moscovei

Rusia a anunţat că apărarea sa antiaeriană a interceptat cinci drone ucrainene, vineri, la sud de Moscova, în mai puţin de o oră, relatează Reuters.

Rușii ar fi doborât cinci drone ucrainene lansate în sudul Moscovei

Ministerul apărării al regimului criminal de la Kremlin a transmis că patru drone au fost interceptate în regiunea Kaluga, iar o a cincea a fost distrusă în interiorul regiunii Moscovei, transmite Știri.md cu referire la Digi24.ro.

Primarul Moscovei, Serghei Sobianin, referindu-se, aparent, la ultimul incident, a spus că fragmente de dronă au căzut în oraşul Podolsk, dar nu au fost raportate victime sau pagube.

Atacurile cu drone vizând Moscova s-au diminuat din vară, când au lovit în mod repetat un cartier de afaceri al capitalei şi au forţat închiderea frecventă a aeroporturilor. În luna mai, două drone au explodat pe acoperişul unei clădiri din complexul Kremlinului, fără a provoca pagube serioase.

Recent, rușii au mai raportat o „dronă de atac” doborâtă la periferia Moscovei, marți.

Ucraina a anunţat, joi, că Rusia a lansat aproximativ 7.400 de rachete şi 3.700 de drone Shahed de fabricaţie iraniană asupra ţintelor din Ucraina în cursul războiului care durează de 22 de luni.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării