main logo
614

Rusia anunță că a doborât 101 drone ucrainene deasupra teritoriului său

Ministerul rus al Apărării a anunțat sâmbătă că apărarea antiaeriană a doborât în cursul nopții 101 de drone ucrainene deasupra câtorva regiuni de pe teritoriul Rusiei, atacuri soldate cu pagube limitate și nicio victimă.

Rusia anunță că a doborât 101 drone ucrainene deasupra teritoriului săuFoto: Imagine simbol

„101 drone ucrainene cu aripă fixă au fost interceptate și distruse de sistemele de apărare aeriană în funcțiune”, a transmis ministerul rus pe Telegram, potrivit dpa, transmite Știri.md cu referire la digi24.ro.

53 de drone au fost doborâte deasupra regiunii vestice Briansk, unde guvernatorul a declarat că nu există pagube sau victime. 

Alte 18 drone au fost doborâte în Krasnodar (sud-vest). Potrivit guvernatorului Veniamin Kondratiev, resturile unei drone „au provocat un incendiu care s-a propagat la obiective explozive” în districtul Tihorețki, unde s-a dispus evacuarea unor locuitori, însă nu a fost semnalată nicio victimă. 

Moscova a anunțat recent că armata sa interceptează aproape zilnic drone lansate de Kiev ca represalii la ofensiva rusă declanșată în Ucraina în februarie 2022, adaugă AFP.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării