main logo
451

Roskomnadzor cere blocarea imediată a aplicației Telegram pe teritoriul Rusiei

Reprezentanții Roskomnadzor au făcut apel la tribunalul din Tagansky cu o cerere de blocare imediată a aplicației Telegram.

Roskomnadzor cere blocarea aplicației Telegram pe teritoriul RusieiRoskomnadzor cere blocarea aplicației Telegram pe teritoriul Rusiei

„Acest caz presupune difuzarea de informații și fiind că Telegram nu oferă informațiile cu privire la decodificarea mesajelor, declarăm petiția pentru executarea imediată a hotărârii în cazul satisfacerii creanței”, a declarat reprezentantul Roskomnadzor, potrivit realitatea.md

În același timp, cererea de examinare este programată pentru mâine, 13 aprilie. Reprezentanții Telegram nu au participat la întâlnire.

Potrivit legii, o decizie a instanței poate fi contestată și nu intră in vigoare până nu este examinată de cea de a doua instanță.

Roskomnadzor a cerut ca Telegram să fie blocat pe teritoriul Rusiei după ce reprezentanții companiei au refuzat să ofere FSB-ului date privind decripta corespondența unui utilizator. Potrivit Telegram, specificațiile tehnice nu le oferă posibilitatea decriptării mesajelor.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării