main logo
589

România: Un șofer cât pe ce să lovească cu mașina mai multe persoane și vehicule

Scene incredibile pe o stradă din orașul Albă Iulia din România.

Șofer la un pas să lovească cu mașina mai multe persoane și vehicule

Un șofer a fost la un pas lovească mai multe persoane și mașini într-o cursa haotică

Din fericire, un alt conducător auto a intervenit și l-a oprit. Șoferul le-a spus polițiștilor suferă de diabet și a făcut o criză în timp ce se află la volan, transmite Știri.md cu referire la Protv.md.

Un șofer care circulă din spate a filmat cum conducătorul auto schimbă brusc benzile de circulație, iar la un moment dat chiar trece pe culoarea roșie a unui semafor, printre pietoni. Imediat, acesta a sunat la 112 și a anunțat incidentul.

Dorind  prevină o nenorocire, același bărbat a intervenit în momentul în care automobilul a oprit pentru câteva secunde pe marginea drumului. Când a văzut asta, conducătorul auto a ieșit din vehiculul sau și i-a spart geamul din dreapta șoferului, care conducea haotic și i-a scos mașînă din viteză, dar și cheile din contact.

Potrivit polițiștilor, bărbatul aflat la volan nu era sub influență alcoolului. Acesta a declarat suferă de diabet și a făcut o criză în timp ce conducea. Polițiștii i-au ridicat permisul de conducere, l-au amendat pentru  a trecut pe roșu și au solicitat reevaluarea capacității sale de a conduce.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării