main logo
588

România: Un bărbat a furat banii din casierie sub amenințarea cu bătaia

Un bărbat a pătruns, marţi seara, într-o agenţie de pariuri sportive, din municipiul Târgu-Jiu, județul Gorj, de unde, sub ameninţarea angajaților cu bătaia, a furat banii din casierie, informează Mediafax.

România: Un bărbat a furat banii din casierie sub amenințarea cu bătaia

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Gorj, Corina Scurtu, bărbatul a intrat, marţi seara, în incinta agenţiei de pariuri şi, după ce a amenințat angajații, a cerut toţi banii pe care îi aveau din încasări, transmite Ştiri.md cu referire la stiripesurse.ro.

"Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Târgu-Jiu au fost sesizați cu privire la faptul că, la o casă de pariuri de pe strada Unirii, din localitate, ar fi avut loc o tâlhărie. Din primele cercetări efectuate de polițiști la fata locului, s-a stabilit faptul că, o persoană de sex masculin, prin amenințarea personalului de serviciu cu acte de violență, ar fi reușit să sustragă din societate o anumită sumă de bani. În momentul de față, polițiștii efectuează cercetarea la fata locului, urmând a fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, cercetările continuând pentru identificarea autorului și tragerea acestuia la răspundere penală", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Corina Scurtu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Potrivit Poliţiei, salariații agenţiei nu au fost răniți. Aceasta este a patra tâlhărie din ultimele zile, după cele produse în weekend la Pitești și Logrești (Gorj) și cea de la o bijuterie de la Zalău, de marți seara.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării