main logo
1644

România: Șase locuinţe şi anexe ale acestora au fost cuprinse de flăcări

Incendiul a izbucnit duminică după-amiază la o casă din cartierul Deal, ulterior focul propagându-se la nivelul a șase locuințe și anexe gospodărești din apropiere, potrivit reprezentanților ISU Vaslui.

România: Șase locuinţe şi anexe ale acestora au fost cuprinse de flăcăriFoto: libertatea.ro

Trei persoane au primit îngrijiri medicale după ce au suferit atacuri de panică, transmite Știri.md cu referire la libertatea.ro.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Podul Înalt al Județului Vaslui intervine pentru limitarea și lichidarea incendiului. De asemenea, în sprijinul pompierilor vasluieni vor veni și două autospeciale de stingere cu apă din cadrul ISU Galați și Bacău. 

„Incendiul se manifestă cu violență și este foarte greu de lichidat din cauza faptului că în acea zonă casele sunt aproape lipite una de cealaltă prin intermediul anexelor gospodărești”, au precizat oficialii ISU Vaslui.

Potrivit ISU Vaslui, în urma incendiului, trei persoane au suferit atacuri de panică și au necesitat îngrijiri medicale, dar au refuzat transportul la o unitate medicală. 

De asemenea, 18 persoane sunt afectate de incendiul de la Bârlad. Deocamdată nu se cunosc cauzele izbucnirii incendiului.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării