main logo
446

România, printre cele mai primitoare 10 țări din lume

Platforma de călătorii Booking a plasat România într-un top al celor mai primitoare 10 țări din lume, pe baza opiniilor lansate de turiști.

România, printre cele mai primitoare 10 țări din lume

Așadar, publicația notează că, pentru al șaptelea an la rând, Booking a premiat proprietățile de pe platforma sa, în funcție de recenziile clienților săi, transmite Știri.md cu referire la B1.ro.

Prin urmare, aproape 800 de mii e proprietăți din peste 200 de țări și teritorii au fost premiate de Booking.

România, alături de Austria, Cehia, Polonia, Noua Zeelandă, Taiwan, Ungaria, Irlanda, Serbia și Grecia, a fost clasată în premieră în topul celor mai primitoare țări din lume, în funcție de ponderea facilităților de cazare premiate în totalul proprietăților disponibile din fiecare țară.

Italia, Spania, Franța, Germania, SUA, Croația, Marea Britanie, Rusia, Polonia și Brazilia sunt statele care au primit cele mai multe premii, dacă nu ne-am raporta la numărul total de proprietăți disponibile în fiecare țară.

Publicația amintește că grupul Booking Holdings este lider pe piața soluțiilor online destinate călătoriilor. 

Principalele branduri ale companiei sunt Booking.com, Agoda, Priceline, KAYAK, Rentalcars.com și OpenTable. Parte a grupului omonim, Booking.com are circa 17.000 de angajați în 70 de țări. 

Platforma pune la dispoziția turiștilor o listă cu circa 29 de milioane de facilități de cazare din 229 de țări de teritorii.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării